Lekker weg naar Limburg

Wilt u een huis via uw mobiele telefoon boeken, houdt dan uw vinger op het scherm bij de prijs, tik in de pop-up op “openen in nieuw tabblad” en doorloop dan de rest van het boekingsproces.

Wij starten in januari 2019 met een nieuw boekingssysteem. Er wordt hard aan gewerkt dit zo snel mogelijk op deze site te plaatsen, zodat u ook voor 2019 online kunt boeken.

De laatste week van december in 2018 en het jaar 2019 kunt u tijdelijk niet boeken met het bestaande systeem. Er zijn dan nog wel vakantiehuizen beschikbaar.

Om te boeken vanaf 24 december 2018 en voor het jaar 2019, vraagt u een prijsopgaaf voor de periode dat u wilt boeken door dit online formulier in te vullen.

 

Algemene Voorwaarden
Boekt u een vakantiewoning op Vakantiepark ’t Posterbos, dan gelden de Algemene Voorwaarden van de RECRON, waarbij wij zijn aangesloten als partner. Daarnaast gelden er nog aanvullende voorwaarden. U kunt ze hier lezen>>>. 
Najaarskorting 20% tot en met 19 oktober 2018

Het najaar is in aantocht! Daarom bieden wij u ene korting aan van 20% tot en met 19 oktober 2018.

Lees meer over deze aanbieding door op deze tekst te klikken

( Bijzonderheden: korting geldt bij een verblijf van minimaal één week. Kortingen kunnen niet ‘gestapeld’ worden: u maakt van één korting tegelijk gebruik.)