Waarom er op Posterbos geen zwemparadijs is

31 mei 2020

We krijgen de laatste tijd weer een aantal malen de vraag: hebben jullie op Posterbos ook een zwemparadijs of een kinderactiviteitenteam?

Nee, we hebben geen zwemparadijs. Al zou je ons hele mooie buitenzwembad best wel een klein paradijsje midden in de natuur kunnen noemen. Er is ook een airtrampoline bij voor kinderen om van zwembad naar trampo te kunnen rennen en weer terug. Ook hebben we een binnenzwembad tot onze beschikking. Dat is wel een stuk kleiner dan ons eigen buitenzwembad.

En nee, we hebben ook geen activiteitenteam voor de kinderen. De kinderen mogen bij ons helemaal zelf kiezen hoe laat ze opstaan, wanneer ze actief willen worden en wat ze dan gaan doen. We hebben een heerlijk bos, direct aan te lopen vanaf het park. Op het park is een fantastisch buitenzwembad met grote airtrampoline en aan de ligweide een buiten schaakspel. Verder nog een speeltuintje voor de hele kleintjes en een mooie vogelnestschommel voor de iets groteren.

De wegen op het park zijn mooi geasfalteerd, waardoor je het park rondom kan skeeleren of lekker met je fiets je gang kan gaan.

Tja, en de reden dat we geen zwemparadijs en kinderactiviteitenteam hebben, is gewoon omdat we iedereen, dus ook de kinderen, de rust gunnen zelf je tijd te kunnen indelen als je op vakantie bent. We willen ook de vakantiehuizen graag tegen een redelijke prijs kunnen aanbieden, waardoor dat soort extra’s, en ook bv een heel kinderactiviteitenteam, niet in ons arsenaal zit.

Als je bij ons een huis boekt, mag je helemaal zelf uitkiezen wat je gaat doen de hele dag.

Als je een keer een dag actief wilt zijn( of gewoon iedere dag!), dan zijn leuke activiteiten in de nabije omgeving legio te vinden: Kinderindoorspeeltuin PeeWee ( 6 minuten rijden met de auto), kartbaan in Swalmen ( 20 minuten rijden, is de kartbaan waar Max Verstappen heeft leren rijden!), Klimpark in Nederweert, Avonturenpark Valdeludo in Echt, Toverland in Venlo, grotten in Valkenburg, Gaia Zoo, Snowworld in Landgraaf, Funforest in Venlo, teveel om op te noemen.

Ook voor de groteren zijn er regelmatig festivals, bioscopen, Outlet Roermond, leuke uitgaansgelegenheden in Roermond of Maastricht.

Wilt u graag tips om met kleine kinderen, iets grotere kinderen of pubers naar Vakantiepark ‘t Posterbos te komen, laat het ons weten en we helpen u met ideeën.

Ook te lezen op Facebook:

Meer Posternieuws

Geluk delen in Roerdalen

Geluk delen in Roerdalen

Geluk delen in Roerdalen Roerdalen is de perfecte plek om eens lekker erop uit te trekken. In Roerdalen wonen slechts 20.000 mensen. Maar elk jaar zijn er meer dan 250.000 extra overnachtingen. Ook komen nog eens honderdduizenden mensen in Roerdalen wandelen of...

Lees meer
Oorpijn van bladergeritsel? Hoe dan?

Oorpijn van bladergeritsel? Hoe dan?

Onderstaand vakantieverslag ontvingen wij van één van onze gasten. Het verhaal kan inspirerend zijn voor 55- plussers die eens lekker een weekje weg willen buiten de schoolvakanties en van ons 20% kortingsaanbod gebruik willen maken! Het is een sappig vakantieverhaal!...

Lees meer

Forse uitbreiding Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond heeft in 2017 fors uitgebreid, waarbij er 11.500 vierkante meter vloeroppervlakte aan het outlet centrum is toegevoegd. Dat heeft de McArthurGlen Group, beheerder van de designer outlet, aangekondigd. Er zijn zo'n 50 tot 60 nieuwe winkels,...

Lees meer