Dit type A4 vakantiehuis is knus en bovendien vrijstaand. Zeer geschikt voor een gezin of als u met twee stellen op pad gaat. Even lekker weg zijn van de dagelijkse sleur met toch het comfort van thuis. De nummers 98 en 99 zijn te huur. Zij beschikken beiden over een afwasmachine en omheinde tuin. Bovendien zijn honden toegestaan in nr 98. 

De tuin is heerlijk om in te ravotten en lekker in de zon te zitten en te genieten van de rust. Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur. 

Bekijk hier de andere huizen.

Stel uw vraag

Optioneel: favoriete vakantiehuis:

Optioneel: periode waarover uw vraag gaat:

tot en met

Begane grond:

Hal, 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche en toilet, garderobekamer, living, open keuken, buitenberging, terras met meubilair.

Verdieping:

Slaapvide voor 2 personen.

Heeft u een vraag, stel deze dan hier.

Vakantiehuis D vrijstaand 6 personen

Vakantiehuis met slaapkamer op begane grond Dit gezinshuis op ons kleinschalige vakantiepark in Midden- Limburg heeft alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt en heeft een oppervlak van in totaal 90 m2. Dit vakantiehuis type D6 heeft een extra slaapkamer op de...

Lees meer

Vakantiehuis D vrijstaand 4 personen

Ruim vakantiehuis in Limburg met alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt met het gezin. Oppervlak van in totaal 90 m2.  Bijna alle D4- huizen beschikken over een afwasmachine en oven in de keuken. Een aantal heeft een wasmachine ( nr 122 en nr 129) en droger (...

Lees meer