0475-402589 | Zwembadweg 2, 6061 EZ Posterholt | 10 km onder Roermond | posterbos@posterbos.nl

Vrijstaand vakantiehuis in Limburg met slaapkamer beneden en alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt met het gezin of groep vrienden. Oppervlak van in totaal 90 m2.

Dit gezinshuis heeft alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt. Type D6 heeft een extra slaapkamer op de begane grond en beschikt daardoor over drie slaapkamers, waarvan twee op de eerste verdieping. Een aantal huizen beschikt over een afwasmachine en oven in de keuken en wasmachine in de berging. 

Er is een heerlijke grote tuin ( een aantal met omheining voor de kinderen of hond) om in te ravotten en lekker in de zon te genieten van de rust. Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur. 

Begane grond ( 50 m2): 

Entree, badkamer, apart toilet, 2p- slaapkamer, woonkamer met zitruimte voor 6 personen, keuken met apparatuur, berging, terras. Een aantal huizen heeft in de keuken een afwasmachine en oven en in de bijkeuken een wasmachine. De meeste huizen hebben een bad in de badkamer.

Verdieping ( 40 m2): 

2 slaapkamers elk voor 2 personen en een berging.

Boek direct uw Type D6 vakantiehuis

en kies uw huisnummer van uw voorkeur bij ‘locatie’. Op de plattegrond zoekt u uw favoriete plaats op. Bijvoorbeeld vlakbij het zwembad, naast het voetbalveld of aan de rand van het bos.