Luxe vrijstaand vakantiehuis 6 personen Type D6

Vrijstaand vakantiehuis in Limburg met een tweepersoons slaapkamer beneden en 2 tweepersoons slaapkamers op de eerste etage. Je treft alle comfort aan dat je tijdens een relaxte vakantie zoekt met het gezin of groep vrienden. Oppervlak is in totaal 90 m2. De woonkamer, badkamer en toilet bevindt zich ook op de begane grond.

Dit gezinshuis heeft alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt. Type D6 heeft een extra slaapkamer op de begane grond en beschikt daardoor over drie slaapkamers, waarvan twee op de eerste verdieping. Ook de badkamer bevindt zich op de begane grond, zodat trap lopen niet persé noodzakelijk is in dit huis. 

Bijna alle D6- huizen beschikken over een afwasmachine en oven in de keuken en wasmachine in de berging. U kunt ook kiezen voor een wasdroger of een luxe inloopdouche.

Alle D6 huizen hebben een heerlijk grote tuin ( een aantal met omheining voor de kinderen of hond) om in te ravotten en lekker in de zon te genieten van de rust. U kunt ook kiezen voor een tuin met vrij uitzicht over de weilanden met veel privacy.

Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur.

 

Indeling

Begane grond ( 50 m2):

Entree, badkamer, apart toilet, 2p- slaapkamer, woonkamer met zitruimte voor 6 personen, keuken met apparatuur, berging, terras. Een aantal huizen heeft in de keuken een afwasmachine en oven en in de bijkeuken een wasmachine en droger. De meeste huizen hebben een bad in de badkamer.

Verdieping ( 40 m2):

2 slaapkamers elk voor 2 personen en een bergkast.

Reserveer een Vakantiehuis type D6