Vrijstaand vakantiehuis in Limburg met slaapkamer beneden en alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt met het gezin of groep vrienden. Oppervlak van in totaal 90 m2.

Dit gezinshuis heeft alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt. Type D6 heeft een extra slaapkamer op de begane grond en beschikt daardoor over drie slaapkamers, waarvan twee op de eerste verdieping. Ook de badkamer bevindt zich op de begane grond, zodat trap lopen niet persé noodzakelijk is in dit huis.

Bijna alle D6- huizen beschikken over een afwasmachine en oven in de keuken en wasmachine in de berging ( 107, 111, 119, 140, 152, 159 en 161). U kunt ook kiezen voor een wasdroger en extra koelkast ( 140) en een luxe inloopdouche ( 140).

Alle D6 huizen hebben een heerlijk grote tuin ( een aantal met omheining voor de kinderen of hond) om in te ravotten en lekker in de zon te genieten van de rust. U kunt ook kiezen voor een tuin met vrij uitzicht over de weilanden met veel privacy ( 140).

Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur. 

Begane grond ( 50 m2): 

Entree, badkamer, apart toilet, 2p- slaapkamer, woonkamer met zitruimte voor 6 personen, keuken met apparatuur, berging, terras. Een aantal huizen heeft in de keuken een afwasmachine en oven en in de bijkeuken een wasmachine en droger. De meeste huizen hebben een bad in de badkamer. Huis 140 heeft een luxe inloopdouche.

Verdieping ( 40 m2): 

2 slaapkamers elk voor 2 personen en een berging.

Boek direct uw Type D6 vakantiehuis

en kies uw huisnummer van uw voorkeur bij ‘locatie’. Op de plattegrond zoekt u uw favoriete plaats op. Bijvoorbeeld vlakbij het zwembad, naast het voetbalveld of aan de rand van het bos.