Reserveer Vakantiehuis D4 online

Ruim vakantiehuis in Limburg met alle comfort dat je tijdens een vakantie zoekt met het gezin. Oppervlak van in totaal 90 m2. 

Bijna alle D4- huizen beschikken over een afwasmachine en oven in de keuken. Een aantal heeft een wasmachine ( nr 122 en nr 155) en droger ( nr 122) in de berging beneden, een badkamer op de begane grond en èèn heeft een tweede toilet op de slaapverdieping ( nr 122). Er is een heerlijke grote tuin ( een aantal met omheining voor de kinderen en de hond) om in te ravotten of om lekker in de zon te zitten en te genieten van de rust. Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur. Bekijk de andere huizen hier.

 

Stel uw vraag

Optioneel: favoriete vakantiehuis:

Optioneel: periode waarover uw vraag gaat:

tot en met

Begane grond ( 50 m2): Hal, badkamer, apart toilet, ruime living, keuken, berging, terras. Wilt u kiezen voor een afwasmachine of zelfs wasmachine ( met droger), neem dan even contact op via het contactformulier.

Verdieping ( 40 m2): 2 ruime slaapkamers. Eén met een tweepersoons bed, één met twee éénpersoonsbedden. Alleen nr 122 heeft een tweede toilet op de eerste verdieping. De andere huizen hebben een grote bergkast.