Luxe vrijstaand vakantiehuis in Limburg voor 4 personen Type D4

Vakantiehuis type D4 is een ruim ingerichte vakantiehuis met genoeg ruimte voor 4 personen. U treft alle comfort aan dat u tijdens een vakantie zoekt met het gezin of groep vrienden. Het oppervlak is verdeeld over de 2 verdiepingen in totaal 90 m2. De woonkamer met open keuken bevindt zich op de begane grond, net als een toilet, de badkamer en de berging. De 2 ruime slaapkamers bereikt u via de trap naar de eerste etage. 

Inrichting

Geen vakantiehuis is hetzelfde op Vakantiepark ’t Posterbos. Ieder huis is uniek ingericht. U kunt zelf kiezen welke stijl uw voorkeur heeft: modern, design, landelijk of industrieel. Geen eenheidsworst dus.

Door de solide bouw is type D4 een heerlijk vakantiehuis met het comfort van hedendaags wonen. Deze woning is door de prachtige ligging in de bosrijke omgeving niet alleen ideaal voor de natuurliefhebber, maar ook voor gezinnen met kinderen. Behalve spelen in het bos, zijn er voor de kinderen op het park ook speeltoestellen op een buitenspeelplaats voorhanden. Tevens zijn er diverse sportvoorzieningen op het park, zoals een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Het buitenzwembad wordt in de zomer van 2020 gerenoveerd. Het is nog niet bekend wanneer het gereed zal zijn.

Bijna alle D4- huizen beschikken over een afwasmachine en oven in de keuken. Een aantal heeft een wasmachine en droger in de berging. Er is een heerlijke grote tuin om in te ravotten of om lekker in de zon te zitten en te genieten van de rust. Een aantal heeft een omheining voor de kinderen of voor de hond. Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur.

 

Indeling

Begane grond ( 50 m2):

Hal, badkamer, apart toilet, ruime living, keuken, berging, terras.

Verdieping ( 40 m2):

2 ruime slaapkamers. Eén met een tweepersoons bed, één met twee éénpersoonsbedden. Bergkast.

Reserveer een Vakantiehuis type D4