Budget vriendelijk vakantiehuis in de Limburgse natuur Type C

Onze vakantiehuizen type C staan geschakeld aan elkaar en staan dicht bij de natuur. Ze hebben ieder hun eigen ingang, voor- en achtertuin. Een gerieflijke keuken met alles wat u nodig heeft, een lekker zitgedeelte met eethoek en toegang tot de tuin. Ook het aantal slaapkamers op de 1e verdieping varieert: bij een aantal is er één 2-persoons slaapkamer en een 2-persoons videkamer. Bij andere C-huizen zijn er 2 éénpersoons slaapkamers onder het schuine dak en een 2-persoons vide-slaapkamer.

Dit huis op ons rustige kleinschalige vakantiepark in Midden- Limburg is al 40 jaar een heerlijk rustpunt. Een knus vakantiehuis van in totaal 50 m2 ( 2 verdiepingen). Bijna alle type C- huizen hebben een open haard.

Met uw gezin of vriendengroep is het goed toeven en bent u er lekker uit en in een andere omgeving dan dat u thuis gewend bent. Als het mooi weer is, gaat u lekker de hort op en de omgeving verkennen. De inrichting is per huis verschillend. Ieder huis heeft een parkeerplaats voor de deur. Een aantal van de C- huizen heeft een afwasmachine in de keuken.

 

Ieder vakantiehuis is uniek

Geen vakantiehuis is hetzelfde op Vakantiepark ’t Posterbos. Ieder huis is uniek ingericht. U kunt zelf kiezen welke stijl uw voorkeur heeft: modern, design, landelijk of industrieel. Geen eenheidsworst dus.

Deze woningen zijn door de prachtige ligging in de bosrijke omgeving niet alleen ideaal voor de natuurliefhebber, maar ook voor gezinnen met kinderen. Behalve spelen in het bos, zijn er voor de kinderen op het park ook speeltoestellen op een buitenspeelplaats voorhanden. Tevens zijn er diverse sportvoorzieningen op het park, zoals een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Het buitenzwembad is in de zomer van 2020 gerenoveerd.

De tuin is er om even af te schakelen midden in de natuur. Een aantal heeft een omheining voor de kinderen of voor de hond. Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur.

 

Indeling

Begane grond: Buitenberging, badkamer, keuken, living, terras en tuin met zitgelegenheid (plm 30 m2)

Verdieping: Op de verdieping treft u een slaapvide ( open) voor 2 personen aan en twee eenpersoons slaapkamers onder het schuine dak. Bij een aantal C-huizen zijn deze 2 slaapkamers samengevoegd tot één grote tweepersoons slaapkamer.

 

Reserveer een Vakantiehuis type C