Vrijstaand vakantiehuis 4 personen Type B

Dit vrijstaande vakantiehuis is een ideaal gezinshuis. Ook met 2 stellen of een vriendengroep zit je hier goed.

Inrichting

Geen vakantiehuis is hetzelfde op Vakantiepark ’t Posterbos. Ieder huis is uniek ingericht. U kunt zelf kiezen welke stijl uw voorkeur heeft: modern, design, landelijk of industrieel. Geen eenheidsworst dus.

Door de solide bouw is type B een heerlijk vakantiehuis met het comfort van hedendaags wonen. Deze woning is door de prachtige ligging in de bosrijke omgeving niet alleen ideaal voor de natuurliefhebber, maar ook voor gezinnen met kinderen. Behalve spelen in het bos, zijn er voor de kinderen op het park ook speeltoestellen op een buitenspeelplaats voorhanden. Tevens zijn er diverse sportvoorzieningen op het park, zoals een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Het buitenzwembad wordt in de zomer van 2020 gerenoveerd. Het is nog niet bekend wanneer het gereed zal zijn.

De type B- huizen zijn 4- persoons. Er is een heerlijk grote tuin voor de kinderen om in te ravotten, in de zon te zitten en te genieten van de rust. Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur.

 

Indeling

Begane grond:

Entree, badkamer met toilet, woonkamer, 2persoons slaapkamer, keuken, berging, terras.

Sommige huizen hebben een afwasmachine, oven, wasmachine of bad. Kijk bij de specificaties per huis.

Verdieping:

Vide ( open ruimte) met een ruime slaapkamer voor 2 personen.

Alle Type B huizen op een rij

Reserveer een Vakantiehuis type B