Vrijstaand vakantiehuis 4 personen met ruime tuin Type A

Vakantiehuis type A4 is een gezellig vrijstaand vakantiehuis met ruimte voor 4 personen. U treft alle comfort aan dat u tijdens een vakantie zoekt met het gezin of groep vrienden. Het oppervlak is verdeeld over de 2 verdiepingen in totaal 70 m2. De woonkamer met open keuken bevindt zich op de begane grond, net als één van de slaapkamers, een toilet, de badkamer en de berging. De andere ruime slaapkamer bereikt u via de trap naar de eerste etage op de vide.

Inrichting

Geen vakantiehuis is hetzelfde op Vakantiepark ’t Posterbos. Ieder huis is uniek ingericht. U kunt zelf kiezen welke stijl uw voorkeur heeft: modern, design, landelijk of industrieel. Geen eenheidsworst dus.

Dit vakantiehuis is knus en zeer geschikt voor een gezin of als u met twee stellen op pad gaat. Even lekker weg zijn van de dagelijkse sleur met toch het comfort van thuis. De grote tuin is heerlijk om in te ravotten en lekker in de zon te zitten en te genieten van de rust. Ieder huis heeft een parkeerplaats naast of voor de deur.

Alle type A-huizen beschikken over een afwasmachine en omheinde tuin. In een aantal zijn honden toegestaan. Neem een kijkje bij de specificaties om gratis uw voorkeurshuis uit te zoeken.

 

Indeling

Begane grondHal, 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche en toilet, garderobekamer, living, open keuken, buitenberging, terras met meubilair.

VerdiepingSlaapvide voor 2 personen.

Reserveer een Vakantiehuis type A4