Vroegboekers krijgen 10% korting vóór 1 maart

Weet u uw zomervakantieperiode al? En heeft u besloten naar Limburg te komen en te genieten van rust, ruimte en privacy, ons mooie vernieuwde zwembad en de prachtige wandel- en fietsomgeving met de bossen en natuurparken?

Tussen het wandelen en fietsen door kunt u een dagje naar de Outlet in Roermond om koopjes te scoren. Of een gezellige dag naar Maastricht, de stad die ook deze zomer hopelijk weer bol staat van de André-Rieu-muziek. Misschien heeft u wel tickets voor de André Rieu show op het Vrijthof. Dan is een vakantiehuis op Posterbos een goed logeeradres!

We geven u een goede tip: boek alvast uw zomervakantie! Voordeel is, dat u nu nog uw favoriete huis kunt uitkiezen en bovendien direct 10% korting op de verblijfskosten krijgt. 

Deze korting geldt als u boekt vóór 1 maart voor een zomervakantie tussen 10 juli en 6 september voor alle vakantiehuizen op Vakantiepark ’t Posterbos. De korting staat verwerkt in het reserveringssysteem, dus u ziet het direct staan tijdens het boekingsproces.

( Bijzonderheden: korting geldt bij een verblijf van minimaal één week. Kortingen kunnen niet ‘gestapeld’ worden: u maakt van één korting tegelijk gebruik.)