Vroegboekers krijgen 10% korting vóór 1 maart

Weet u uw zomervakantieperiode al? En heeft u besloten naar Limburg te komen en te genieten van rust, ruimte en privacy, ons mooie vernieuwde zwembad en de prachtige wandel- en fietsomgeving met de bossen en natuurparken?

Een vakantiehuis op Posterbos is een goed logeeradres. Ook als vanwege de coronamaatregelen nog niet alles kan, dan heeft u toch uw eigen bubbel en alle voorzieningen in het huis voor uzelf. Ook is het mogelijk om met verschillende gezinnen ieder een eigen huis te huren, zodat je toch gezamenlijk activiteiten kunt ondernemen, maar daarnaast wel in een eigen vakantiehuis verblijft. Heb je niet iedere dag zin om zelf te koken, dan zijn er in de omgeving genoeg mogelijkheden om maaltijden te bestellen of op te halen. 

We geven u een goede tip: boek alvast uw zomervakantie! Voordeel is, dat u nu nog uw favoriete huis kunt uitkiezen en bovendien direct 10% korting op de verblijfskosten krijgt.

Deze korting geldt als u boekt vóór 1 maart voor een zomervakantie tussen 9 juli en 3 september 2021 voor alle vakantiehuizen op Vakantiepark ’t Posterbos. De korting staat verwerkt in het reserveringssysteem, dus u ziet het direct staan tijdens het boekingsproces.

( Bijzonderheden: korting geldt bij een verblijf van minimaal één week. Kortingen kunnen niet ‘gestapeld’ worden: u maakt van één korting tegelijk gebruik.) 

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over beschikbaarheid, voorzieningen, activiteiten in de omgeving, restaurants, bestelmogelijkheden, stel uw vraag dan hier in het digitale formulier:

Mijn vraag gaat over de periode: