2 nachten tijdens The Passion Roermond vanaf € 187,65 voor 2 pers.

UPDATE 17 MAART 2020:

In verband met Corona-maatregelen is de live Passion afgelast dit jaar in Roermond. U kunt er dus niet live bij aanwezig zijn. Erg jammer, maar zo is nu eenmaal de situatie. 

Ons aanbod blijft staan: u bent nog steeds van harte welkom op ons rustige park. Onze Corona-regels treft u hier aan (op onze homepage, klik om er naartoe te gaan)

The Passion vindt dit jaar plaats in de historische stad Roermond, op 10 km afstand van ons vakantiepark. Maak er een paar mooie dagen van en logeer om de hoek van The Passion. Wij geven u korting van 10% voor de periode van 8 april tot en met 10 april 2020. Hierdoor heeft u al een korte vakantie van 2 nachten van 8 tot en met 10 april 2020 vanaf 187,65 obv 2 personen.

Het van oorsprong katholieke Limburg is een ideale locatie om The Passion uit te voeren. We zijn er dan ook trots op dat het gelukt is om in 2020 The Passion naar Roermond te halen. Aanwezigheid bij The Passion is gratis en waarom zou u er niet eens een paar dagen vakantie in Limburg aan vast plakken? 

The Passion Roermond

The Passion is een soort musical waarin bekende Nederlanders het verhaal van Jezus op een moderne manier vertellen. Het is altijd op de donderdag voor Pasen. Het is een spraakmakende hervertelling van de laatste uren van Jezus’ leven, zijn lijden én opstanding. De tiende editie van The Passion wordt op donderdag 9 april 2020 opgevoerd in Roermond en wordt live uitgezonden vanaf 20.30 uur op NPO 1 en NPO Radio 2. Bent u er live bij? En wilt u in de buurt overnachten? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor u!

 

 Heeft u speciale wensen, wilt u bijvoorbeeld de hond meenemen of wilt u een slaapkamer op de begane grond, overleg dan even met de receptiemedewerkers voor het juiste vakantiehuis. De hond mag altijd gratis mee!

( Bijzonderheden: de korting wordt direct in het boekingssysteem verrekend en u ziet het erbij staan. Kortingen kunnen niet ‘gestapeld’ worden: u maakt van één korting tegelijk gebruik.)