carnaval in Limburg met 20% korting

Najaar in aantocht! 20% korting tm 19 oktober 2018

Het najaar is in aantocht! De bossen ruiken heerlijk fris en de warmte is weg getrokken. Daarom is de herfst zo heerlijk om er met z’n allen op uit te trekken voor een langere wandeltocht. Door de lagere temperaturen voel je je frisser en actiever. 

Om het najaar te vieren met gezin, vrienden, de hond of met elkaar, geven wij onze gasten die willen boeken tot en met 19 oktober een fikse korting van wel 20% op de verblijfskosten van al onze typen huizen. Dat is nog eens een lekkere meevaller!

U kunt de verschillende soorten en maten van vakantiehuizen op ons vakantiepark hier bekijken>>. Kies het type van uw voorkeur en reserveer direct via onze website>>.

Heeft u speciale wensen, wilt u bijvoorbeeld de hond meenemen, wilt u een omheinde tuin of wilt u een slaapkamer op de begane grond, overleg dan met onze receptiemedewerkers>> voor het juiste vakantiehuis.

( Bijzonderheden: korting geldt bij een verblijf van minimaal één week. Kortingen kunnen niet ‘gestapeld’ worden: u maakt van één korting tegelijk gebruik.)