Kerst vieren met familie of vrienden in Limburg

Kerst vieren met familie of vrienden in Limburg

Kerst vieren doe je met familie of vrienden in Limburg. Lekker weg met kerst! De hond mag mee in veel van onze vakantie huizen ( wel even aanmelden). Een andere omgeving maakt het kerstfeest extra gezellig. Bezoek een kerstmarkt in Duitsland of geniet van de vele culturele activiteiten die Limburg in deze periode te bieden heeft. Heerlijk met zijn allen om de grote tafel; hapje, drankje en genieten maar!

De kerstdagen zijn de meest populaire feestdagen in Nederland om te vieren met familie of vrienden. Ontdek wat er tijdens de kerst en Oud en Nieuw in bourgondisch Limburg te doen is. Wij beloven een hele bijzondere ervaring.

Op 3 km afstand ligt de Duitse grens dus een bezoek aan één van de vele Duitse kerstmarkten hoort er wel bij. Bezoek de kerstmarkt in bijvoorbeeld Düsseldorf of Aken. Een bezoek aan de romantische stad Maastricht, ook wel halverwege Parijs genoemd. Of historisch Roermond met aansluitend een bezoek aan Outletcenter Roermond om uw kerstinkopen te doen.

Het is dan wel winter en koud, maar onze vakantiehuizen hebben alle comfort en luxe net als thuis. De meeste huizen hebben een afwasmachine ( even extra naar vragen bij reserveren) en u kunt ook kiezen voor een vakantiehuis met open haard. Romantisch en gezellig!