kerst vieren met familie en vrienden in Limburg

Kerst vieren met familie of vrienden in Limburg

Kerst vieren doe je met familie of vrienden. Hoe we dit jaar kerst kunnen vieren, is nog ongewis. Neem het zekere voor het onzekere en boek voor ieder gezin uit de familie een eigen vakantiehuis. Alle voorzieningen worden door uw gezin gebruikt en samen met de hele familie trekt u er op uit, lekker de bossen in! De hond mag mee in veel van onze vakantie huizen. U ziet vanzelf tijdens het boekingsproces welke vakantiehuizen geschikt zijn om de hond mee te nemen.

De kerstdagen zijn de meest populaire feestdagen in Nederland om te vieren met familie of vrienden. Thuis vieren met veel familie en vrienden zou dit jaar weleens onzeker kunnen zijn.

Wij kijken liever naar wat wèl kan: ieder gezin in de eigen bubbel in een eigen vakantiehuis en overdag samen wandelen of fietsen in de vele natuurgebieden, biedt mogelijkheden voor een aantal fijne kerstdagen in een andere omgeving en toch met dierbaren en geliefden in de buurt.

De 6-persoons-D6-vakantiehuizen hebben een slaapkamer op de begane grond. Ideaal dus om bijvoorbeeld oma en opa mee te laten genieten.

Het is dan wel winter en koud, maar onze vakantiehuizen hebben alle comfort en luxe net als thuis. De meeste huizen hebben een afwasmachine ( even extra naar vragen bij reserveren) en u kunt ook kiezen voor een vakantiehuis met open haard.

Ieder vakantiehuis heeft een goed geoutilleerde keuken om zelf heerlijk met vleespakketten van de Plus of kalkoenen aan de gang te gaan. Toch ook weer een leuke uitdaging om zelf een mooie kersttafel te maken. Deze kersttijd zult u zich nog lange tijd blijven herinneren!

Romantisch en gezellig!