herfstvakantie relaxed beleven in Limburg

In de herfstvakantie naar Limburg

Beleef de herfstvakantie op vakantiepark ’t Posterbos in Limburg! Relaxter kan niet. Wandelen in Nationaal park De Meinweg of gewoon vanaf het park met de hond een rondje bos.

De bomen beginnen te verkleuren, af en toe een herfstbui, maar ook vaak nog mooi weer. Een ideale omgeving om overdag een heerlijke boswandeling te maken in één van de natuurparken die Limburg rijk is. En dat is toevallig ook nog in de buurt van Posterbos!  

Geen nood als u nog nooit bij ons bent geweest. U ontvangt van ons wandelroutes op papier vanaf het park, zodat u niet met Google Maps of een gps- apparaat in de hand door de rustige bossen hoeft te lopen.

Vlakbij ons park, op 10 minuten rijden met de auto, ligt Nationaal park de Meinweg. Een geweldig mooi natuurpark met een verleden. De Meinweg is een honden losloopgebied. U kunt hier bijvoorbeeld ook een gids inschakelen voor nadere uitleg over het gebied.

Uw huisdieren mogen zoals altijd ook gewoon mee op vakantie! Boek online uw vakantie.

Aansluitend op ons park kunt u genieten van een goede maaltijd bij Timber of u maakt uw eigen vakantiepotje klaar in de goed geoutilleerde keuken van uw vakantiehuis. Daarna chillen op de bank met een goed boek.