blauwe bessen arrangement boek in juli vakantiepark posterbos posterholt limburg

IJsjesarrangement: boek een datum vanaf 6 augustus

Om te kunnen genieten van een prachtige nazomer hebben wij een overheerlijk IJsjesarrangement voor u in petto!

Boekt u vanaf 6 augustus een bungalow op ons vakantiepark met een aankomstdatum tot 3 september 2021, dan ontvangt u een cadeaubon om te kunnen gaan genieten van een heerlijk bord ijstapas bij ijssalon Boesjer in de Kerkstraat 156 in Koningsbosch. Zij staan in de regio Midden Limburg en omstreken bekend om het ambachtelijke ijs, met alleen de beste ingrediënten!

Tijdens uw fietstochtje fietst u er in een half uurtje heen. Precies mooi voor een pauzeplaats, een ijstapas nuttigen en weer een lekker rondje terug naar Posterbos.

Er zijn verschillende mogelijkheden, elke tapas bestaat uit 5 bollen ijs naar keuze (vegan ijstapas heeft 4 bollen vegan-ijs) met smaakvolle extra’s. Heeft u zin in een aanvulling van aardbeien of verschillende soorten fruit? Of toch liever chocolade of noten?
Laat u verrassen door de passie en creativiteit, en boek snel een korte vakantie op vakantiepark ’t Posterbos en geniet van het heerlijke ijs bij Boesjer.

Kijk snel welke vakantiewoningen nog beschikbaar zijn via ons zoek-en-boek systeem!

Ambachtelijk ies bij ijssalon de Boesjer in Koningsbosch

Bij IJssalon de Boesjer in Koningsbosch wordt sinds 2010 de dagverse melk omgetoverd tot ambachtelijk Laaker Boere ies. Zij staan in de regio Midden Limburg en omstreken erom bekend dat ze het ijs met alleen de beste ambachtelijke ingrediënten maken. Dit zorgt voor een volle romige smaak van het roomijs en een uiterst frisse smaak van de sorbetsmaken.
Naast de traditionele smaken hebben zij ook genoeg creativiteit in hun assortiment. Zo is het rijstepapijs in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar begrip in de regio en hebben ze al vele harten veroverd met specialere smaken zoals Tony’s Chocolonely caramel zeezout, yoghurt ijs met honing en walnoot, of zelfs  Nutella hazelnootijs!

Naast het ruime assortiment aan room- en sorbet ijs, maken zij ook 100% vegan ijs. Denk aan smaken als arretjescake, pistache, lotus speculoos, kaneel, banaan en ga zo maar door. Ze hebben altijd meerdere smaken vegan ijs in hun ijsvitrines. Ook de ijshoorntjes zijn vegan.

Naast het overheerlijke ijs kunt u bij de Boesjer ook genieten van macarons. De macaron is van oorsprong een Frans koekje, gemaakt van twee luchtige amandelschuimpjes met een smaakvolle ganache vulling ertussen. De koekjes bestaan uit amandelmeel, poedersuiker, glucose stroop en eiwit en zijn daarom glutenvrij. De macaron koekjes zijn krokant van buiten en chewy van binnen.

De macarons van de Boesjer zijn groter van formaat dan de Franse variant. Door de speciale bereidingswijze en het hoge gehalte amandelmeel onderscheiden hun macarons zich van de rest. De subtiele combinaties van de beste chocolade, vruchten, kruiden, noten en nog veel meer zorgen voor een harmonieuze en ware smaaksensatie. De mooie kleuren en ruime variatie aan heerlijke smaken maken deze macarons zeker weten iets om niet te vergeten.

blauwe bessen plukken limburg op homme