man-met-hond-bij-tennisbaan-posterbos Limburg vakantiepark

De hond mag mee

Familielid De Hond laat je natuurlijk niet alleen thuis als je een midweek of lang weekend of nog langer op pad gaat. Hij of zij hoort er helemaal bij en is bij ons op vakantiepark ’t Posterbos van harte welkom. Ook als u twee honden heeft, kunt u ze meenemen. Overleg wel even met de receptiemedewerkers voor het juiste vakantiehuis.

In diverse vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan. De hond mag gratis mee! Een aantal huizen heeft een geheel omheinde tuin. Door het gebruik van schapennetten kunnen we elke tuin omheinen. Geef bij uw boeking aan of u gebruik wilt maken van een schapennet. Wij plaatsen dit vóór aankomst, zodat u heerlijk ontspannen aan de vakantie kunt beginnen en uw trouwe viervoeter heerlijk kan genieten in de buitenlucht.

We hebben ook huisdiervrije vakantiehuizen. Hier worden nooit huisdieren toegelaten, dus u kunt hier met bijvoorbeeld een allergie voor honden met een gerust hart verblijven en genieten. Bij de omschrijvingen van de huizen staat vermeld welke bungalows huisdiervrij zijn. Boek indien gewenst een bungalow met voorkeur om zeker te zijn van een huisdiervrije woning.

Zoek snel uw ideale vakantiewoning via ons zoek en boek systeem!