asperge arrangement Vakantiepark t posterbos

Asperge arrangement

Boekt u nu een vakantie met een aankomstdatum tot 21 juni 2021, dan krijgt u een overheerlijk aspergepakket aangeboden. Na een heerlijke dag op de fiets, wandelend of een boek lezend in de tuin, laten wij u volop genieten van het Witte Goud!

Limburg, Land van Asperges

De asperge is een bijzonder streekproduct, waar Limburg terecht trots op  is. Deze bijzondere groente wordt ook wel ‘Koningin der Groente’, ‘het Witte Goud’ en ‘Parel van het Land’  genoemd. Asperges zijn niet alleen lekker, ze zijn ook supergezond en caloriearm.

Deze smakelijke groente zit boordevol vitaminen en mineralen. Vanwege haar opwekkende eigenschappen werden de blanke stengels aan het Franse hof ook wel Points d’amour genoemd…

 

Het aspergeseizoen

Het aspergeseizoen in Nederland duurt ongeveer twee maanden. De eerste asperges steken in februari of begin maart de kop op. Traditioneel wordt er geoogst vanaf de tweede donderdag van april tot 24 juni, de dag van het Hoogfeest van de geboorte van de Heilige Johannes de Doper. Hierna wordt de plant met rust gelaten om deze de tijd te geven om te groeien, zodat er nieuwe energie wordt opgedaan voor het volgende jaar.

 

Fietsen langs de aspergevelden

Hart van Limburg heeft een prachtige fietstocht via de fietsknooppuntenroute uitgezet. Deze staat nu ook op onze website. Bekijk de route hier>>

 

Vakantiehuis boeken

Boek een vakantiehuis op vakantiepark ’t Posterbos en geniet van wat de omgeving u te bieden heeft.

De huizen zijn er in vier verschillende types, voor elk wat wils dus. U parkeert uw auto naast of voor het huis, u heeft een heerlijke tuin met tuinmeubilair tot uw beschikking en u kunt gratis gebruik maken van alle faciliteiten, zoals de tennisbaan en overige sportvelden en gratis wifi.

De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken. Iedere vakantiewoning is uniek, omdat ze eigendom zijn van particuliere eigenaren. Ze worden centraal beheerd en verhuurd door onze eigen receptiemedewerkers.

Uw boeking en vragen komen bij hen terecht en als u op het vakantiepark aankomt voor uw welverdiende vakantie, wordt u door onze parkmedewerkers ontvangen en wegwijs gemaakt.