15% huis A, B, D4, D6 tussen 18 en 31 augustus 2017

15% korting alle vakantiehuizen in augustus 2017

SUPERAANBIEDING: boek nu een vakantiehuis type A, type B, type C, type D4 of type D6 voor minimaal één week tussen 18 augustus en 31 augustus 2017, dan krijgt u 15% korting op de verblijfskosten.

Vakantiehuis type A, B, C en D4 hebben ieder 2 slaapkamers en zijn geschikt voor 4 personen. Vakantiehuis D6 heeft 3 slaapkamers, waarvan één op de begane grond en is daardoor geschikt voor 6 personen. Ook honden zijn in een aantal van onze vakantiehuizen van harte welkom.

Vraag even via ons vraagformulier ( rechtsboven) of er in uw periode een huis beschikbaar is waar honden in mogen.

Overdag met z’n allen de hort op, wandelend, fietsend, winkelend of zwemmend. ’s Avonds gezellig met z’n allen bij elkaar het thuisfront op de hoogte houdend met onze gratis wifi via Whatsapp. Ook kunt u meteen even de leukste foto’s van de dag op Facebook posten.

Die week is zo voorbij, in Limburg is altijd wat te doen. U kunt kiezen om lekker te gaan fietsen of wandelen in de prachtige bossen in de omgeving van Posterbos, shoppen in het Outletcenter in Roermond of de historische steden Roermond of Maastricht bezoeken. Genoeg activiteiten om te ondernemen met z’n allen.

( Bijzonderheden: korting geldt bij een verblijf van minimaal één week en alleen voor de periode tussen 18 en 31 augustus 2017. Kortingen kunnen niet ‘gestapeld’ worden: u maakt van één korting tegelijk gebruik.)

Bekijk hier alle vakantiewoningen op Vakantiepark ’t Posterbos.

Stel uw vraag

Gelieve dit veld leeg te laten.

Boek direct het leukste huis

Even binnen kijken in D4

Even binnen kijken in een C huis