Nachtregistratie eigenaren

Volgens artikel 438 van het Wetboek van Strafrecht is de VvE van Vakantiepark ’t Posterbos verplicht een doorlopend register te houden en daarin bij aankomst van de persoon die de nacht doorbrengt op het park zijn naam, woonplaats en dag van aankomst en vertrek aan te tekenen of te laten aantekenen. Ook het totaal aantal personen dat die nacht in uw huis verblijft dient te worden opgegeven met behulp van dit formulier.

Dit nachtregister dient op aanvraag door de VvE aan de burgemeester dan wel aan de door deze aangewezen ambtenaar getoond kunnen worden.

Om aan onze plicht te kunnen voldoen, vragen wij u het digitale nachtregistratieformulier op deze pagina in te vullen op het moment dat u op Posterbos komt overnachten.

Indien u nog niet precies weet, wanneer u gaat vertrekken, vult u alvast de tijdelijke datum in. Als u besluit om eerder of later te vertrekken, vult u het formulier opnieuw in.

Uw melding komt terecht in de mailbox bij het parkteam op de receptie. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking!

 

 

Vul onderstaand nachtregistratieformulier in bij overnachting

Dit formulier werkt niet goed als u met Internet Explorer werkt. Kies daarom als browser Google Chrome, Firefox of Safari.

  Huisnummer op Posterbos*

  Voor- en achternaam*

  Woonplaats*

  Uw e-mailadres*

  Datum aankomst en vertrek*
  --

  Houdt uw muis boven het datumvak en klik op de grote pijl voor een uitklapkalender

  Totaal aantal verblijvende personen ( inclusief uzelf)*

  Extra ruimte voor opmerkingen of vragen