Neem uw fiets mee naar Limburg

Fietsen in Limburg is een heerlijke, actieve tijdsbesteding. Het leven is heerlijk en magisch in Limburg. Verwen jezelf met prachtige, ongerepte natuur en kom helemaal tot rust. Een van de mooiste stukjes Peel, vroeger het domein van de turfstekers, is nu Nationaal Park: De Groote Peel.

Een eindeloze vlakte van geelgouden pijpenstrootjes en vennetjes, ideaal om in uit te waaien. Heel anders is Nationaal Park De Maasduinen, bij Bergen. Talloze wandel- en fietsroutes voeren je hier door uitgestrekte bossen, langs heidevelden, snelstromende beekjes en stille vennetjes. Ontdek zelf hoe mooi en afwisselend natuur kan zijn! Vlakbij Posterbos bevindt zich Natuurpark De Meinweg en fietsen langs de omliggende dorpen van de gemeente Roerdalen in Midden- Limburg maakt iedere fietser gelukkig.

Stel uw vraag

Gelieve dit veld leeg te laten.

Geluksroute Roerdalen fietsen

Omschrijving Van fietsen door mooie natuurgebieden word je waarschijnlijk al heel gelukkig, maar van deze route word je extra blij. Deze fietstocht neem je namelijk mee langs de plekken waar de inwoners van Roerdalen gelukkig van worden. Ervaar de stilte van het bos,...

Pin It on Pinterest

Shares
Share This