0475-402589 | Zwembadweg 2, 6061 EZ Posterholt | 10 km onder Roermond | posterbos@posterbos.nl

Het eerste concert van dit seizoen op kasteel Aerwinkel begint komende zondag 1 oktober om 14.00 uur. Een goede reden voor de gasten van vakantiepark ’t Posterbos om de buren op het kasteel eens te bezoeken.

Latijns-Amerikaanse zang en muziek op Kasteel Aerwinkel

Claudia y Manito opent 1 oktober het seizoen 2017-2018 van Stichting Cultureel Aerwinkel. Vanaf 14.00 uur is het duo op Kasteel Aerwinkel in Posterholt te beluisteren met Latijns-Amerikaanse muziek en liederen. De titel van het programma is ‘Arpamor’; liefde voor de harp.

Meer informatie op de website. We hopen u (weer) als onze gast te mogen ontvangen!

Jubileumactie

Omdat de Stichting Cultureel Aerwinkel dit jaar het 5-jarig bestaan viert, is er voor het seizoen 2017-2018 een aantrekkelijke actie! U krijgt € 5,- korting als u voor drie concerten kaarten koopt. Op de foto vindt u het complete programma voor dit seizoen.

Wilt u van deze actie gebruikmaken, stuur dan een e-mail naar reserveren@cultureelaerwinkel.nl met daarin vermeld de drie data van de concerten. U maakt gelijktijdig € 43,- over op rekening NL24 RBRB 0943 4251 90 t.n.v. Stichting Cultureel Aerwinkel. Uw naam wordt dan meteen op de gastenlijst van deze drie concerten gezet. Voor meer personen bestellen kan natuurlijk ook.

Heeft u al kaarten online besteld én betaald voor het concert van zondag 1 oktober en wilt u gebruik maken van deze actie, dan vermeldt u in uw e-mail twee data en maakt gelijktijdig € 27,- per persoon over.