Corona nieuws Posterbos: wij zijn open en bereikbaar, bijgewerkt 7 april 2020

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hoe is de situatie nu?

Kan ik een vakantiehuis huren op Vakantiepark ‘t Posterbos

Vakantiepark ’t Posterbos is bereikbaar en open. Wij zijn een rustig vakantiepark met veel privacy, ruime tuinen en veel natuur in de omgeving. Onze groepsfaciliteiten zijn gesloten. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Wij doen onze uiterste best uw vakantie door te laten gaan, ook al is dit pas over een aantal maanden. Voor een verblijf op Posterbos gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen.

Welke maatregelen neemt Posterbos om verspreiding te voorkomen?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen.

De receptie is beperkt te bezoeken:

ma-do 09.00 – 13.00 uur, vrijdag 09.00 – 15.00 uur.

We staan u graag te woord per telefoon op 0475 – 402589 of online. U kunt contact met ons opnemen via email, het contactformulier op de website of via Facebook of Instagram.

Heeft u vragen over uw boeking?

Neem dan contact op met onze medewerkers op de receptie, liefst via telefoon op 0475 – 402589 of online via onderstaand contactformulier:

Relaxen in Limburg

Vakantiepark ’t Posterbos ligt in Midden- Limburg, op 10 km afstand van Roermond, in een bosachtige omgeving met prachtige wandel- en fietspaden. Ideaal voor een vakantie met gezin en vrienden. Uw  hond is van harte welkom!

Een perfecte bestemming om met gezin tijdens de schoolvakanties of met vrienden tussendoor even weg te zijn.

Bekijk ideeën voor activiteiten hier of ga een dagje erop uit naar historisch Roermond, Maastricht, Venlo, musea, Outletcenter Roermond of een dagje naar Duitsland. Ook op het park hoeft niemand zich te vervelen: zwemmen in ons eigen buitenzwembad, tennissen op de tennisbaan of een balletje trappen op het voetbalveld.  Neem uw golftas en of fiets mee en maak er een golfvakantie of fietsvakantie van!

Ons Parkteam is 6 dagen per week aanwezig en staat u graag persoonlijk te woord per telefoon op 0475 – 402589 of per email via ons contactformulier